
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Krem rozgrzewający na bóle pleców tłuszcz rekina,sabelinik,papryka LUCZ
Opis
Krem rozgrzewający na bóle pleców tłuszcz rekina,sabelinik, czerwona papryka LUCZ
Krem rozgrzewający na bóle pleców poprawia krążenie krwi, łagodzi bóle pleców przy hipotermii, kolce nerkowej, ściągające nieprzyjemne odczucie w dolnej części pleców, w stanach zapalnych pourazowych i pooperacyjnych, w kompleksowym leczeniu lumbago, zapalenia korzeni lędźwiowo-krzyżowych i osteochondrozy. Skutecznie łagodzi skurcze mięśni, co zmniejsza ból i stany zapalne we wszystkich odcinkach kręgosłupa (szyjnego, piersiowego, lędźwiowego). Ma najsilniejsze właściwości przeciwreumatyczne, pomaga przy zwichnięciach, skurczach mięśni. Poprawia procesy metaboliczne w tkance chrzęstnej, sprzyjając jej regeneracji, poprawia elastyczność włókien mięśniowych
poprawia regenerację tkanek w dotkniętym obszarze. Niezastąpiony przy masażu korzonków.
Składniki aktywne:
Tłuszcz z rekina ma działanie przeciwzapalne, przeciwnowotworowe, immunostymulujące, przeciwbakteryjne i przeciwutleniające.
Sabelnik - łagodzi ból w zapaleniu korzeni, stawów, dny moczanowej, chorób stawów, nerwobólów, urazów i siniaków, pozwala przywrócić uszkodzoną strukturę tkanki, usunąć ognisko zapalne.
Skład(INCI): Aqua, glycerin, polyoxyethylated (20) cetyl stearyl alcohol, isooctyl stearate, cetearyl alcohol, olive oil, dimethicone, ammonium acryloyl dimethyl taurate/VP copolymer, shark oil, camphor, cinquefoil extract, chaga extract, arnica extract, burdock extract, menthol, mustard oil, chondroitin sulfate, vitamin E, cedarwood oil, marjoram oil, pepper extract, dipropylene glycol (and) decylene glycol (and) water (and) methylisothiazolinone, limonene, linalool.
Sposób użycia: Nakładać na problematyczny obszar delikatnymi ruchami masującymi przez 3-5 minut, aż do całkowitego wchłonięcia 2-3 razy dziennie. Nie spłukiwać.
Objętośc:75ml
Kraj pochodzenia: Rosja
Najlepiej zużyć: 2 lata od daty produkcji podanej na opakowaniu