Promocje
Olejek eteryczny z Berberysu  MedikoMed 10 ml
Olejek eteryczny z Berberysu MedikoMed 10 ml
12,90 zł 10,90 zł
szt.
Olejek eteryczny Hiacynt MedikoMed 10 ml
Olejek eteryczny Hiacynt MedikoMed 10 ml
12,90 zł 10,90 zł
szt.
Witamina K2 naturalna 100mcg,30 kapsułek SWANSON
Witamina K2 naturalna 100mcg,30 kapsułek SWANSON
21,90 zł 20,33 zł
szt.
Olejek eteryczny  z nasion kawy MedikoMed 10 ml
Olejek eteryczny z nasion kawy MedikoMed 10 ml
18,90 zł 16,90 zł
szt.
Witamina E mieszanka 200IU 250 kapsułek SWANSON
Witamina E mieszanka 200IU 250 kapsułek SWANSON
59,90 zł 43,20 zł
szt.
 Olejek eteryczny Orchidea MedikoMed 10 ml
Olejek eteryczny Orchidea MedikoMed 10 ml
14,90 zł 12,90 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Olej Rokitnikowy Kosmetyczny 100 ml

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 16,90 zł 16.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 3
Producent: Mirrolla
Kod produktu: 4650001790835

Opis

Olej Rokitnikowy Kosmetyczny Mirrolla

Olej z Rokitnika przeznaczony jest do każdego rodzaju skóry oraz włosów. Poprawia kondycję włosów i skóry głowy, poprawia elastyczność i jędrność skóry, zmniejsza  zmarszczki mimiczne, pobudza syntezy kolagenu . Olej zapobiega  zapaleniu skóry, działa przeciwzapalne, bakteriobójcze, antyseptyczne. Pomaga w odbudowie uszkodzeń na skórze, spowodowanych oparzeniem lub oddziaływaniem promieni słonecznych eliminuje przebarwienia na skórze twarzy oraz ciała odżywa i  zmiękcza skórę chroni przez utratą wilgoci. Odżywia i zmiękcza skórę, chroniąc ją przed spierzchnięciem, poprawia jędrność i elastyczność, działa regenerująco i łagodząco. Wzmacnia cebulki włosowe, stymuluje wzrost włosów. Specjalne instrukcje Unikać kontaktu z oczami. W przypadku kontaktu dokładnie spłukać dużą ilością ciepłej wody. Tylko do użytku zewnętrznego. Olejek służy również do regeneracji skóry po oparzeniach, odmrożeniach oraz łagodnych urazach skóry i błon śluzowych.  To doskonały środek do zmiękczania skóry dłoni, ciała i twarzy. Może być stosowany w postaci czystej lub jako dodatek do kremów wzbogacających, a także jako baza pod maseczki i masaże. Można go mieszać z olejkami eterycznymi i innymi

Składniki aktywne:

Olej rokitnikowy-pozyskuje się z owoców „ananasa syberyjskiego”, czyli rokitnika zwyczajnego. Jest to ciemnopomarańczowy olej o charakterystycznym zapachu i smaku – prawdziwe bogactwo witamin i mikroelementów. Wśród aktywnych biologicznie składników znajdują się flawonoidy (kwercetyna i rutyna), karotenoidy (beta-karoten) w ilości 189 mg/100 g, kwas foliowy, witaminy A, C, E, K, prowitamina D, garbniki, sole żelaza, boru, manganu, kwasy owocowe i tłuszczowe.

Sposób użycia: Nakładaj na dotknięte obszary skóry. Aby wyleczyć rany, oparzenia, egzemy i odleżyny, nałóż serwetkę nasączoną olejem na dotknięte obszary skóry. Wymieniaj codziennie i kontynuuj przez 2 tygodnie. Aby wzmocnić i odżywić cebulki włosów, nałóż olej na skórę głowy, a 20-30 minut później umyj zwykłym szamponem. 

Przechowywanie: chronić przed słońcem, w temp. 5-25 C.

Skład(INCI): Hippophae Rhamnoides Oil

 Objętość 100ml

Kraj pochodzenia: Rosja

 

 

 

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl